Escada Especially Escada Presentask / Giftbox Edp 50ml + Body Moisturizer 50ml thumbnail

Escada Especially Escada Presentask / Giftbox Edp 50ml + Body Moisturizer 50ml

740.00 kr

Till butik

Art. nr. 3879200982357448. Etikett: .

Produktbeskrivning

Escada Especially Escada Presentask / Giftbox Edp 50ml + Body Moisturizer 50ml
En perfekt present att ge bort till någon man tycker om!
Especially Escada är en lyxig och feminin doft som är inspirerad av dagens lyckliga, spontana och glamorösa kvinna som tillåter sina känslor att blomma ut!
Especially Escada är uppbyggd kring ett delikat rosackord. Resultatet är en raffinerad och sofistikerad doft som uttrycker mjuk kvinnlighet. Inspirerad av pärlande doft från morgondaggen på en ros, utstrålar Especially Escada lyx och elegans på ett modernt och behagligt sätt.
Doften inleds med en intensiv och mousserande toppnot av päron i kombination med exotiska mysknoter av ambrettefrön. Tillsammans skapar de en explosion av gnistrande fräschör som på ett idylliskt sätt leder fram till den essentiella hjärtnoten.
I hjärtat återfinns den vackra och speciella doften av fräsch, daggbeslöjad ros i kombination med vatteninslag som gemensamt fångar aromen av rosenblad som plockats tidigt i gryningen… Tillsammans med de delikata rosnoterna, avger Ylang Ylang en mjuk, blommig och intensivt kvinnlig närvaro. Denna lyxiga kombination utstrålar en fräsch och naturlig aura av positivitet – synonymt med budskapet av glädje och lycka.
Lätta mysknoter framhäver den delikata blombuketten och fulländar doften genom att lägga till en subtil touch av kvinnlighet.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli den första att skriva en recension “Escada Especially Escada Presentask / Giftbox Edp 50ml + Body Moisturizer 50ml”